0180 - 312 704 info@sisensas.nl

Over ons

Maak kennis met ons team

Praktijkhouders Laurien en Joy

Na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan als logopedist hebben wij in juni 2011 besloten samen een logopediepraktijk te starten. Met veel enthousiasme zijn wij dit avontuur aangegaan in Nieuwerkerk aan den IJssel. Al snel mochten we daar een locatie in Rotterdam Nesselande aan toevoegen en recent zijn we een samenwerking aangegaan met basisschool ‘t Reigerbos in Zevenhuizen. We werken nog altijd met veel plezier en zijn trots op ons team.

Onze praktijk

In logopediepraktijk Sis&Sas onderzoeken en behandelen wij alle voorkomende stoornissen op het gebied van taal, spraak, afwijkende mondgewoonten, lees- en spellingproblemen. We zijn gespecialiseerd in de behandeling van kinderen. We vinden het belangrijk om goede contacten met ouders, verwijzers, scholen en andere betrokkenen te onderhouden.

De werkzaamheden in de logopediepraktijk worden uitgevoerd volgens de regels en de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF). Alle logopedisten zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici en zijn lid van een kwaliteitskring. Ook volgen wij regelmatig na- en bijscholing om op de hoogte te blijven van de ontwikkeling binnen de logopedie.

Maak kennis met ons team

Laurien Zeevenhooven

Praktijkhouder / logopedist

In 2008 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Na mijn opleiding ben ik gaan werken bij paramedisch kindercentrum Alles Kids. Hier heb ik gewerkt met kinderen tussen de 2 en 12 jaar met allerlei soorten stoornissen. Mijn interesse ligt vooral bij kinderen met leerproblemen, zoals dyslexie. Ik heb ervoor gekozen om mij hier verder in te specialiseren. Hiervoor heb ik diverse opleidingen de afgelopen jaren gevolgd. Daarnaast ben ik lid van een kwaliteitskring, die zich richt op kinderen met leerproblemen.

Het werken met kinderen spreekt mij zeer aan. Kinderen zijn heel openhartig en zeggen altijd eerlijk of ze iets wel of niet leuk vinden. Ik vind het belangrijk dat het kind logopedie als iets leuks ervaart. Het is voor mij een uitdaging om elke behandeling aan te passen op wat bij het kind past, want ieder kind is anders.

Joy van der Kleij

Praktijkhouder / logopedist

In 2008 heb ik mijn logopedische opleiding afgerond en ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Mijn ambitie om een eigen praktijk te starten heb ik al sinds het volgen van de logopediestudie. En deze droom is na het starten van logopediepraktijk Sis & Sas werkelijkheid geworden!

Naast het werken met kinderen met algemene logopedische problematiek heb ik ook ervaring opgedaan met het werken met kinderen met lees- en spellingproblemen, kinderen met sensorische informatieverwerkingsproblemen en jonge kinderen met spraaktaalproblemen. In de afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen en cursussen gedaan om mij verder te specialiseren.
Wat mijn baan leuk maakt is de uitdaging om bij ieder kind een passende behandelvorm te vinden. En ouders te ondersteunen in het begeleiden van de problematiek van hun kinderen.

Djamila Egberink

Logopedist

Sinds januari 2017 werk ik vol enthousiasme als ZZP’er bij logopediepraktijk Sis & Sas. Ik behandel kinderen met alle voorkomende logopedische problemen. Mijn interesse gaat vooral uit naar kinderen met lees- en spellingproblemen, spraak-taalproblemen en afwijkende mondgewoonten.

Daarnaast heb ik o.a. cursussen voor begrijpend lezen, TOS en leren lezen en de articulatiecursus Metaphon gedaan. Het leuke van mijn beroep vind ik het zien van de positieve ontwikkelingen die kinderen maken.

Op de maandag kunt u mij vinden op de locatie Rotterdam Nesselande en op de woensdag ben ik werkzaam op de hoofdlocatie in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Samantha ten Cate

Logopedist

In juli 2019 heb ik de opleiding logopedie succesvol afgerond en ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Vervolgens ben ik in september 2019 gestart als logopedist bij Logopediepraktijk Sis en Sas. Tijdens mijn stages in een vrijgevestigde logopediepraktijk en op het speciaal onderwijs heb ik veel ervaring opgedaan met het behandelen van (jonge) kinderen met verschillende problematiek rondom taal en spraak. Na mijn stages wist ik zeker dat werken met kinderen mijn passie is! Sinds de start bij Sis&Sas heb ik daarnaast veel ervaring opgedaan met het behandelen van lees- en spellingproblematiek en werk ik met de OMFT-methode.

Op maandag, donderdag en vrijdag werk ik op de hoofdvestiging in Nieuwerkerk aan den IJssel. Daarnaast werk ik op dinsdag op de nevenvestiging in Nesselande.

Eva van Hensen

Logopedist

Sinds maart 2022 werk ik als ZZp-er bij logopediepraktijk Sis&Sas. Ik ben op de donderdag aanwezig op de hoofdlocatie in Nieuwerkerk a/d IJssel